top of page

ONZE DIENSTEN

U bent hier : Home / Onze diensten

WAAR HOUDEN WIJ ONS AAN VAST

Geld voor meer, betekent voor ons: geld voor meer goede projecten. Subsidie mag nooit leidend zijn. Het begint met de kwaliteit van het project.

 

Veel te vaak hebben wij zwakke projecten met een goed verhaal, geld zien krijgen. Na afloop van de subsidie gebeurde er dan vaak verder niets meer. Stil. Licht uit. Jammer, wel subsidie, maar geen follow up en dus geen impact. Daar doen wij niet aan mee.

Voor ons is het uitgangspunt een goed project met impact. Wij helpen met het “empoweren” van deze innovatieprojecten. We gebruiken business model canvas om de projecten te toetsen en te versterken. Vervolgens helpen we bij het vinden van partijen in de keten, launching customers en het opzetten van pilot- en proefprojecten. Als we voor een project de subsidie organiseren, zijn we ook echt overtuigd van de kracht van het project of innovatie. We gaan er dan helemaal voor.

Met onze aanpak voorzien we goede plannen uiteindelijk van extra geld. Wij zetten onze denkkracht in voor plannen en projecten die er toe doen en ondernemingen en organisaties echt verder brengen.

PROJECTEN

bottom of page